UTB - Fakulta technologická
- Univerzita Tomáše Bati
- www.ft.utb.cz
Co tě čeká?
Chceš vědět jak správně vést podniky v oblasti hotelnictví, gastronomie i turismu? Kurzy managementu a marketingu tě dobře připraví na rozjezd vlastního byznysu, nějaká ta lekce legislativy tě zase uchrání před vězením. V kulinářské oblasti se seznámíš s výrobou i analýzou tradičních pokrmů a specialit z celého světa, pod pokličku nahlédneš i molekulární gastronomii. Část přednášek je věnována zdravému životnímu stylu a biopotravinám.
Jak se ti líbí tyto předměty?
- Organizace a řízení služeb
- Produkce potravinářských surovin
- Základy zbožíznalství potravin
- Technika obsluhy služeb
- Technologická zařízení ve stravovacích službách
- Biochemie
- Gastronomická technologie
- Obecná a anorganická chemie
- Chemie potravin
- Legislativa v potravinářství
- Společenský styk a diplomatický protokol
- Hodnocení výživy
Sem mohou mířit tvé kroky po škole.
- Řízení provozu hotelů
- Provoz restaurační zařízení
- Management cestovních kanceláří i turistických center