Technologie a řízení v gastronomii

  • Zlín
  • Ekonomika a řízení podniku
  • Chemie
  • Potravinářství
  • Bakalářský

Co tě čeká?

Chceš vědět jak správně vést podniky v oblasti hotelnictví, gastronomie i turismu? Kurzy managementu a marketingu tě dobře připraví na rozjezd vlastního byznysu, nějaká ta lekce legislativy tě zase uchrání před vězením. V kulinářské oblasti se seznámíš s výrobou i analýzou tradičních pokrmů a specialit z celého světa, pod pokličku nahlédneš i molekulární gastronomii. Část přednášek je věnována zdravému životnímu stylu a biopotravinám.

Jak se ti líbí tyto předměty?

  • Organizace a řízení služeb
  • Produkce potravinářských surovin
  • Základy zbožíznalství potravin
  • Technika obsluhy služeb
  • Technologická zařízení ve stravovacích službách
  • Biochemie
  • Gastronomická technologie
  • Obecná a anorganická chemie
  • Chemie potravin
  • Legislativa v potravinářství
  • Společenský styk a diplomatický protokol
  • Hodnocení výživy

Sem mohou mířit tvé kroky po škole.

  • Řízení provozu hotelů
  • Provoz restaurační zařízení
  • Management cestovních kanceláří i turistických center